Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kafé Ada

I en av brukets äldsta byggnader hittar du Kafé Ada. Huset byggdes på 1700-talet och var ursprungligen bostad för brukets smeder. Från mitten av 1800-talet fram till 1961, då kvarnen lades ner, bodde Forsviks mjölnare i huset. Under några år i mitten av 1900-talet drev en dam vid namn Ada, även kallad "Mat-Ada", en matservering i byggnaden.

Här kan du njuta av hembakt, matiga smörgåsar, glass och nybryggt kaffe eller svalkande dryck. Sitt inne i den tidstypiska inredningen eller ute i trädgården.

Besök Kafé Ada på Facebook eller Instagram för att få aktuella öppetider: @kafeada_forsvik 

Är ni en större grupp som vill ha fika så förboka gärna, det finns 25 sittplatser inne och ca 30 ute. Ring 0761-16 17 92 eller maila kafeada@outlook.com för att boka.

 

 

 

Äta och bo

Vandrarhem

I anslutnng till bruksområdet ligger ett idylliskt vandrarhem. Klicka här om du vill veta mer om eller bo på vandrarhemmet.


Senast uppdaterad: 2023-10-31 14:38