Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kafé Ada

I en av brukets äldsta byggnader hittar du Kafé Ada. Huset byggdes på 1700-talet och var ursprungligen bostad för brukets smeder. Från mitten av 1800-talet fram till 1961, då kvarnen lades ner, bodde Forsviks mjölnare i huset. Under några år i mitten av 1900-talet drev en dam vid namn Ada, även kallad "Mat-Ada", en matservering i byggnaden.

Här kan du njuta av hembakt, matiga smörgåsar, glass och nybryggt ekologiskt kaffe eller annan svalkande dryck. Sitt inne i den tidstypiska inredningen eller ute i trädgården och andas in Brukets historia under bar himmel

Är ni en större grupp som vill ha fika så går detta jättebra att förboka, det finns 25 sittplatser inne och ca 30 ute. Kontakta Mikaela för mer info & bokning på 0761-16 17 92 eller kafeada@outlook.com.

Om man är på väg till stranden eller bara på genomresa så går det bra att köpa med fika, mackor, dryck och annat gott som finns att tillgå.

Kafe Adas Öppettider 2022

Kafé Ada har stängt på vardagar från den 29 augusti.
Sista öppethållande för säsongen kl. 10-15 den 3 september.

Äta och bo

Vandrarhem

I anslutnng till bruksområdet ligger ett idylliskt vandrarhem. Klicka här om du vill veta mer om eller bo på vandrarhemmet.


Senast uppdaterad: 2022-09-04 11:13