Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Halloween på bruket - med musik och teater!

En spöklik bild med pumpa

Under 2021 bjuder SMOFA in till upplevelser, musik- och teaterföreställningar i gjuteriet vid Forsviks Bruk! Den 29 oktober är det dags för en Halloweenkonsert och den 30-31 oktober kan du vara med om en Halloweenupplevelse.

Det är dags för Halloween på Forsviks Bruk! SMOFA bjuder in till en konsert samt en spännande upplevelse i bruksmiljön.

Här kan boka biljetter till Halloweenupplevelsen!

Här kan du boka biljetter till Halloweenkonserten!

Musik och teaterföreställningar har sedan 20 år varit en del av verksamheten vid Forsviks Bruk. Med rådande coronaläge har Musik i Forsvik tagit en paus under 2021.

SMOFA bildades 2019 och har som målsättning att:
"...bryta den kulturella storstadsbarriären och etablera professionell kultur på landsbygden. Musikalen, “Fjolspelaren” blir en avfyrningsramp åt en flerstegsraket, för att på sikt etablera scen och film konst vid den östligaste delen av Västra Götaland."

Under 2021 visades musikalen Fjolspelaren på scenen i Gjuteriet på Forsviks bruk och på utomhusscenen gavs en hyllningskonsert med ABBAs musik. 

Vi ser gärna att du kommer till oss vaccinerad med omsorg om dig själv, andra besökare och oss anställda. Undantaget är du under 16 år och du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom.


Senast uppdaterad: 2021-10-22 15:04