Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bråka med ditt lin!

En blå blomma på grön botten

Workshopen i linberednig är inställd med anledningen av att Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland den 29 oktober har beslutat att skärpa råden i Västra Götaland för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19. Beslutet gäller i tre veckor, men kan komma att förlängas beroende på utvecklingen.

Söndagen den 22 november kl. 10-14 hälsar vi dig välkommen till en workshop om linberedning med hemslöjdskonsulenterna Joakim Lilja och Kristina Brandt. Testa att bråka, häckla och kanske spinna lin? Vi hjälps åt och delar ideer, odlingserfarenheter och andra tips.

Ingen föranmälan - gratis att vara med!

Vi arbetar coronasäkert i stora lokaler, du som är frisk är du välkommen att delta. Var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd. Är du inte frisk så vill vi att du avstår av hänsyn till dina medmänniskor.
Lunch och fika medtages, det finns möjlighet att värma mat.

Frågor till Manne Ryttman tel. 0700-207712eller forsviksbruk@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-10-21 08:53