Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Julstök

Pepparkakor, nötter och en apelsinskiva

Den 18 december vill vi hälsa er välkomma till Julstök i Gjuteriet! 2021 års "Julmarknad anno 1906" ersätts av en julupplevelse - en föreställning för alla sinnen med musik, dans och juldofter.

Vid den här tiden på året brukar vi planera inför vår julmarknad som blivit ett årligt återkommande och välbesökt evenemang. Vi kan inte heller i år genomföra julmarknad vid Forsviks Bruk men alla längtar vi framåt till nästa år!

För att uppleva julkänslan och i väntan på nästa julmarknad erbjuder vi Julstök - en julupplevelse från 1906
Vi vill skapa en känsla av gammaldags jul, i ett lite mindre format än tidigare julmarknader.
Kom och upplev julstämningen i det juldekorerade Gjuteriet! Köp julbröd och julkarameller! Drick julkaffe och lyssna på en julkonsert.

Här kan du läsa mer om föreställningen och boka biljetter.

Föreställningen är ett samarbete mellan SMOFA och Musik i Forsvik

Vi ser gärna att du kommer till oss vaccinerad med omsorg om dig själv, andra besökare och oss anställda. Undantaget är du under 16 år och du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom.

Senast uppdaterad: 2021-11-19 09:07