Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Baka bröd på gammalt vis

Intresseföreningen Forsvik meddelar att vårens kurs i brödbakning ställs in. Kursen kommer istället att hållas under hösten. Starta och håll liv i en surdeg, baka ut och grädda traditionellt i vedeldad ugn! Under våren arrangeras kurs i brödbakning vid tre tillfällen i Mjölnarbostaden på Forsviks bruk.

Tillsammans med Vuxenskolan i Karlsborg ordnar Forsviks Intresseföreningen helgkurser i brödbakning.

Emmer, enkorn, Ölands lantvete, svedjeråg och spelt/dinkel - under en helg utforskar vi de gamla spannmålssorterna och hur man använder dem vid brödbakning.

Datum för kursen meddelas senare.

Lokal: Mjölnarbostaden, Forsviks bruk, Karlsborg
Ledare: Maria Gustavsson, Vaberget, Mölltorp
Anmälan och info: sv.se/skaraborg sök ”Baka bröd”. Ort Karlsborg
(Start vid minst 3 och max 6 deltagare.)

Frågor om kursen ställs till Gunilla Köhler, Forsviks Intresseförening, 
mobil 0709-906709, epost gunillakohler4@gmail.com

 

Senast uppdaterad: 2020-04-27 00:04