Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ändring av program

För att undvika spridning av coronasmitta har Forsviks bruk i samråd med föredragsgållare och kursledare beslutat att flytta en del programpunkter till senare tillfälle. På respektive kurs får du information om eventuella ändringar.  Du som är frisk är välkommen att besöka oss, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Är du inte frisk så vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor. Vill du hellre uppleva Forsviks bruk digitalt så kan du följa oss på sociala medier.

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/

Vid frågor om specifika verksamheter eller arrangemang, se mer information på www.forsviksbruk.se.

 

Senast uppdaterad: 2020-08-28 14:01