Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

För Motorcyklar

Två turkosa gamla motorcyklar

Roliga vägar och spännande historia - trakterna runt Forsvik bjuder mc-åkare på båda delarna!

Från Tivedsskogarna, Smålandsskogarna eller Västgötaslätten - vilken väg du än kommer till Forsvik möts du av en behaglig, avkopplande plats för en utflykt!

Forsviks bruk har en 600 år lång historia och vi berättar den genom utställningar i de olika byggnaderna. På helgerna har vi gratis guideturer och vi har alltid fri entré!

Kafé Ada erbjuder fika och lättare rätter i den gamla mjölnarbostaden - en byggnad från 1700-talet. De stora gräsmattorna inbjuder till picknick under träden.

Torsdagen den 18 juli och lördagen den 17 augusti har vi träffar för veteranfordon - det brukar vara en skön blandning av alla sorters fordon från blänkande amerikanare till  veterantraktorer och mopeder.

På måndagarna från den 2 juli till den 12 augusti kan du gå på konsert i det gamla gjuteriet - omväxlande kvällar med skickliga artister.

Parkera cykeln på vår stensatta gård, lämna in skinnställ och hjälm i receptionen och njut av en trevlig paus!


 

 

Senast uppdaterad: 2019-06-26 11:51